Enciclopèdia ginecològica

 

Demanar hora

Demana hora

93 227 47 27

O omple aquest formulari
i et truquem el més aviat possible

*Camps obligatoris

Esteu aquí

En aquest apartat pots consultar els temes mèdics relacionats amb el cos de la dona, els seus canvis, estats, trastorns i patologies. En el cas de les patologies, trobaràs la seva definició i causes, els símptomes, els diagnòstics i el tractament. Cada tema obre una nova pàgina que inclou, a més, les respostes a les preguntes més freqüents y els temes relacionats.


L'escola Dexeus té més de 70 anys d'història de dedicació a la medicina de la dona. L'experiència i l'alta preparació dels nostres especialistes i professionals en els àmbits assistencial, docent i científic avalen la qualitat i la fiabilitat de la informació que aquí pot consultar-se y que s'actualitza constantment.

Obstetricia

En aquest apartat pots consultar els temes relacionats amb l'embaràs i el part.

Ginecologia

Consulta des d'aquest apartat tots els temes que et preocupen en l'àmbit ginecològic.

Medicina de la Reproducció

La medicina de la reproducció humana engloba les tècniques de tractament de l'esterilitat o infertilitat d'algun o d'ambdós membres de la parella. Molt relacionada amb els avenços de la biologia i la genètica, la reproducció assistida o fecundació artificial és una tecnologia que implica la manipulació dels gàmetes, és a dir, de les cèl lules sexuals femenines (òvuls) o masculines (espermatozoides). Aquí es presenten els temes de la fertilitat, infertilitat i esterilitat, el seu tractament, la inducció a l'ovulació, la inseminació artificial, la fecundació in vitro (FIV), la donació d'òvuls o oòcits i embrions, el Diagnòstic Genètic Preimplantacional, els casos serodiscordants (VIH) i les proves necessàries per a la diagnosi i els tractaments.

La teva vida, etapa per etapa

Néixer, créixer, començar a caminar, aprendre a llegir, jugar, la primera menstruació, fer-se dona, la primera relació

Menú principal

facebook twitter youtube pinterest

Llengües

Qui som

Enllaçós dereta

Formulari de cerca